Thom Popping

Ademt Renault

Tesla
Chinese EV's

Techniek expert

Met een afgeronde opleiding Automotive Engineering op zak en een zeer gedegen kennis van elektrische auto’s, weet Thom alles te vertellen over rolweerstand en aerodynamica van een EV. Wil jij weten welke elektrische auto het zuinigst is? Dan ben je bij Thom aan het juiste adres. Ook over de invloed van verschillende soorten banden kan Thom je uitgebreid informeren.

Banden & EV's

Banden en elektrische autos. De autoband is hét onderdeel dat je elektrische auto verbindt met het wegdek. Niet voor niets is het dan ook een belangrijk onderdeel voor je eigen veiligheid. In dit artikel leggen wij uit wat voor invloed de banden hebben op een elektrische auto.

Review Renault Megane E-Tech

Ben je benieuwd naar praktijkervaringen met de Renault Megane E-Tech? Als echte Renault fan heeft Thom deze EV uitgebreid getest en deelt hij zijn eerlijke mening in dit artikel.

Review Mercedes-Benz EQE: dé zakelijke leaseauto voor lange afstanden

Onze EV-experts zijn het over één ding eens: als je het hebt over een rijk uitgeruste auto met bomvol opties, dan heb je het over de Mercedes-Benz EQE. Bovendien is de Mercedes-Benz EQE uitgerust met het grootste accupakket ter wereld. In deze review over de Mercedes EQE 350 deelt onze EV-expert Thom zijn ervaringen met de nieuwste elektrische auto van Mercedes. 

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl
Mobility Service Electric

IJssel 5-7
2491 BW Den Haag

Burgemeester J.G. Legroweg 64A
9761 TD Eelde

Mobility Service Electric is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.