Hilda Boerma

EV-expert in binnen- én buitenland!

Tesla
Laadinfrastructuur buitenland

Weet alles over de laadinfrastructuur in het buitenland

Al sinds de lancering van onze website, is Hilda nauw betrokken bij alles wat met elektrische auto's te maken heeft. Inmiddels heeft ze heel wat modellen mogen proberen. De één wat langer dan de andere, want klanten gaan bij ons voor. :-) Inmiddels is Hilda één van de kartrekkers als het om elektrische auto's gaat. Verder is ze actief betrokken bij alle nieuwe projecten die we jaarlijks optuigen. Daarbij staat klanttevredenheid altijd op 1.

Tesla Model S praktijkervaringen

Ben je benieuwd naar onze eerlijke mening over de Tesla Model S? Hilda heeft een aantal jaren in deze elektrische bolide gereden en zij kan je dus alles vertellen over de Tesla Model S in de video hiernaast.

EV vakantie-expert

Hilda was de eerste die het aandurfde om met een Tesla Model 3 op vakantie te gaan. Lees hier haar verhaal. Inmiddels is ze expert op dit gebied en gaat ze bijna ieder jaar op vakantie met een EV.

Toch horen we elke keer weer dezelfde vooroordelen over naar het buitenland gaan met een elektrische auto. Het leek ons daarom leuk om deze te beantwoorden in deze blog!

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl
Mobility Service Electric

IJssel 5-7
2491 BW Den Haag

Burgemeester J.G. Legroweg 64A
9761 TD Eelde

Mobility Service Electric is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.