Algemene voorwaarden

Onze kleine lettertjes

Leasen bij Mobility Service Electric is standaard inclusief:

  • Rente en afschrijving

  • Reparaties, onderhoud en banden

  • Schadeherstel & glasreparatie

  • 24/7 Pechhulp in Nederland

  • Verzekering inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

  • Geen callcenter of helpdesk, maar persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon: je kunt ons altijd bellen, appen of mailen bij vragen

Aanvullende service

Bij het online samenstellen van jouw favoriete elektrische leaseauto, heb je de mogelijkheid om aanvullende opties aan dit pakket toe te voegen. Zoals winterbanden, vervangend vervoer, een laadpaal, een laadpas en het afleveren van de auto op de door jou gewenste locatie. Een vakantie-auto behoort ook tot de mogelijkheden, al betreft dit maatwerk. In sommige gevallen (auto’s die een bepaalde waarde vertegenwoordigen) eist de verzekeraar dat er een alarminstallatie wordt geplaatst in de auto.

Onze algemene voorwaarden

Mobility Service Electric is onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V. De algemene voorwaarden van leasemaatschappij Mobility Service Nederland zijn dan ook van toepassing. Je vindt de algemene voorwaarden van Mobility Service Nederland hier.

Onze verzekeringsvoorwaarden

Onze verzekering is standaard inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI). Dankzij SVI verzeker jij jezelf en jouw passagiers voor de financiële gevolgen van een verkeersongeluk, bijvoorbeeld bij letselschade of invaliditeit. De SVI is uitgebreider dan een ongevallen inzittenden verzekering (OIV). Je vindt de verzekeringsvoorwaarden hier.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl
Mobility Service Electric

IJssel 5-7
2491 BW Den Haag

Burgemeester J.G. Legroweg 64A
9761 TD Eelde

Mobility Service Electric is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.